Välkommen till Köpings Flytt & Städ AB

En trygg och säker flyttfirma

Vi på Köpings Flytt & Städ AB är verksamma i många städer över hela Sverige. Därför finns vi nära till hands när du behöver hjälp med flytt eller städ inom Sverige, oavsett vart du bor.

Våra tjänsterKontakta oss

Bohagsflytt

Ska du flytta och behöver flytthjälp?

Vare sig flytten går till andra änden av landet, utomlands eller till grannkvarteret så transporterar vi med trygga händer dina ägodelar. Vi har rutin och mångårig erfarenhet av bohagsflytt.

På så sätt kan vi tillsammans med dig planera och prioritera så att att går så smidigt som möjligt inför flytten av ditt bohag. Flytta med oss, det lönar sig.

Ring 010-333 20 16Begär offert

Frågor om bohagsflytt

Vad kan jag få hjälp med när jag ska flytta?

Vi kan hjälpa dig med att planera din flytt från start till mål. Utefter dina behov tar vi hand om såväl packning som flyttstädning. Våra rutinerade flyttgubbar kan med säkerhet ordna en smidig flytt för dig. 

Vad kostar det att anlita en flyttfirma? 

Priset beror på hur långt du ska flytta, om flytten går inom Sverige och hur stort bohaget är som ska transporteras. Kontakta oss för en offert.

Hur snabbt kan jag få flytthjälp?

Vi kör flyttlass från norr till söder flera gånger per vecka. Kontakta oss så klämmer vi in din flytt så snart det bara går.

Lägg till tillvalstjänster

Vi vill erbjuda dig största möjliga flexibilitet, därför erbjuder vi ett antal valbara extratjänster.

  •  Packing och uppackning
  •  Nedmontering och montering av möbler
  •  Flyttstädning
  •  Packningsmaterial
  •  Flytt av tunga föremål (t.ex. piano)

10% rabatt på alla våra tjänster