Välkommen till Köpings Flytt & Städ AB

En trygg och säker flyttfirma

Vi på Köpings Flytt & Städ AB är verksamma i många städer över hela Sverige. Därför finns vi nära till hands när du behöver hjälp med flytt eller städ inom Sverige, oavsett vart du bor.

Våra tjänsterKontakta oss

Kontors- och företagsflytt

Vi hjälper till när det är dags att flytta företaget eller kontoret

Oavsett om det gäller förflyttning av hela kontor, eller delar av företaget, hjälper vi till att på ett smidigt sätt underlätta för er i flyttkarusellen. Med erfaren personal skapar vi flexibla lösningar som är anpassade till den flytthjälp som behövs. Planering och logistik är några av våra bästa sidor.

Vid en kontorsflytt är ofta ytorna större, tidsschemat pressat och flytten omfattar fler medarbetare. Planering och projektering är avgörande för en lyckad företagsflytt. Vi genomför flytten av ert kontor på det sätt som är bäst för just din verksamhet, med minsta möjliga störningar i verksamheten. Gör det ni är bäst på, så gör vi det vi är bäst på.

Kontorsflytt är en komplicerad och tidskrävande process. Spara tid och energi och ta hjälp av oss. Vi har stor vana av att flytta hela arbetsplatser från en lokal till en annan. Kontorsflytten sker snabbt, effektivt och utan att störa din dagliga verksamhet.

Vi har stor erfarenhet av företagsflytt i Västmanland efter våra år i branschen, så vi vet vad som kan gå fel och vad man ska tänka på när man vill byta adress för kontoret.

Ring 010-333 20 16Begär offert

Frågor om kontorsflytt

Vad kan jag få hjälp med när jag ska flytta?

Vi kan hjälpa dig med att planera din flytt från start till mål. Utefter dina behov tar vi hand om såväl packning som flyttstädning. Våra rutinerade flyttgubbar kan med säkerhet ordna en smidig flytt för dig. 

Vad kostar det att anlita en flyttfirma? 

Priset beror på hur långt du ska flytta, om flytten går inom Sverige och hur stort bohaget är som ska transporteras. Kontakta oss för en offert.

Hur snabbt kan jag få flytthjälp?

Vi kör flyttlass från norr till söder flera gånger per vecka. Kontakta oss så klämmer vi in din flytt så snart det bara går.

Lägg till tillvalstjänster

Vi vill erbjuda dig största möjliga flexibilitet, därför erbjuder vi ett antal valbara extratjänster.

  •  Packing och uppackning
  •  Nedmontering och montering av möbler
  •  Flyttstädning
  •  Packningsmaterial
  •  Flytt av tunga föremål (t.ex. piano)

10% rabatt på alla våra tjänster